[/slide] [slide] image 
  • image
  •  
  • image
  • image
  • image
  • image 
  • image  
  • image
  • image  
  • image

“Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete koristiti da promjenite svijet.” - Nelson Mandela

 

Dostojanstven ispraćaj u zasluženu penziju

23. septembar 2020.god.

Povodom odlaska u penziju dugogodišnjeg nastavnika biologije i zamenika direktora Hakije Hadžića upriličeno je druženje i svečani ručak, na kome su se okupili zaposleni osnovne škole Vuk Karadžić.

Tom prilikom Hakiji Hadžiću, prigodne poklone je ispred kolektiva uručila direktorka naše škole, Sadeta Nasufović, te se uz vrlo emotivan govor zahvalila kolegi na nesebičnom zalaganju u nastavi i unapređivanju nastavnog procesa kroz desetine generacija koje je ispratio kroz svoj rad u prosveti.

Hakija je rođen 10.maja 1955.godine u Naboju. Odnovnu školu i Gimnaziju, završio je u Tutinu. Višu pedagošku završio je u Beogradu 1980.godine, a nakon godinu dana počeo radni odnos u OŠ "Jovan Popović"- Leskova. Iste godine prelazi u Tutinu u OŠ "Bogoljub Čukić", sadašnjoj OŠ "Rifat Burdžović Tršo". Nekoliko godina kasnije prelazi u OŠ "Vuk Karadžić".

U život jedne škole, utkani su i životi onih koji su se bavili i bave se jednom divnom profesijom u kojoj se sporije stari, jer raditi sa decom, znači uvek biti na izvoru mladosti i kristalne energije. Zbog svih nas u njoj i nje u nama, zbog svih onih koji su je nekada gradili i svih nas koji je danas gradimo, zbog onih koji će nastaviti tamo gde smo mi stali, želimo da uputimo beskrajnu zahvalnost kolegi Hakiji Hadžiću, koji je ceo radni vek utkao u našu školu. Ceneći sveobuhvatan doprinos kolega Hakija, obeležio je skoro pola veka rada naše škole i našeg mesta.

Želimo da Vam se zahvalimo u ime svih generacija đaka koje ste izveli.

Želimo da Vam se zahvalimo na prilici da se profesionalno izgrađujemo u stabilnom okruženju.

Zahvaljujemo se na podršci i razumevanju u svim prilikama, kako na poslovnom planu, tako i za sve naše privatne probleme.

Zahvaljujemo se na svim lepim trenucima saradnje.

Zahvaljujemo Vam se što ste ulozili sve svoje sposobnosti i godine života da naša škola radi, stvara, napreduje i niže uspehe na takmičenjima, da iznedri veoma uspešne mlade ljude koji su danas ostvareni u mnogim oblastima.

Najzad, zahvalnost je višestruka,složena i verujem, pomenutim nepotpuno iskazana,ali delimo je sa svakim kolegom u delu u kome se prepoznao. Nadamo se da ćeš uživati u svakom novom danu koji je pred Vama, okruženi ljudima koji Vas vole i poštuju, radujući se uspesima svoje dece i nada sve, veseleći se svakoj reči i zagrljaju koje Vam upućuju Vaši unuci, kojih će, nadamo se, biti i u većem broju.